ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαΐντεβατς καλεί… Κέρκεζ από Δασάκι!

Μαΐντεβατς καλεί… Κέρκεζ από Δασάκι!

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ, όταν γνωστοποιούσε τη συμφωνία με τον Αντρίγια Μαΐντεβατς, έλεγε μέχρι το 2022, όμως λίγο αργότερα έγινε μέχρι το 2025.

Ο λόγος που ξεκινάμε με αυτό τον πρόλογο το κείμενο, είναι γιατί, ίσως στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, να είδαν κάτι το διαφορετικό στον Κροάτη επιθετικό και να τον ξεχώρισαν γρήγορα-γρήγορα

Μπορεί να πέτυχε σε τρομερό… φεγγάρι τους Μπάμπιτς και Μαέ και τον Ιανουάριο να έφυγε δανεικός για τον Εθνικό Άχνας, παρόλα αυτά, η ΑΕΛ, δικαιούται αφενός να χαμογελά για αυτή της κίνηση και αφετέρου να νιώθει δικαιωμένη.

Ο λόγος; Απλός. Ο Σέρβος στράικερ φαίνεται να ξαναβρήκε την… υγειά του στην ομάδα της Άχνας και να «πληγώνει» τα αντίπαλα δίκτυα. Και όλα αυτά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο 23χρονος, μετρά μόλις τέσσερα ματς με την προσφυγική ομάδα, αλλά, έγινε με το «καλημέρα» ο ηγέτης της επιθετικής της γραμμής. Σε αυτές τις τέσσερεις του παρουσίες, σκόραρε τρεις φορές και μάλιστα καθοριστικά γκολ.

Στο ντεμπούτο του με τον Εθνικό, έδωσε τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις, όταν στο 90+5′ έγραφε το τελικό 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Στην αναμέτρηση του ΓΣΠ ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ισοφάρισε με κεφαλιά σε κρίσιμο σημείο και ήταν αυτός που… σάλπισε τη μεγάλη ανατροπή και το τεράστιο διπλό της ομάδας του στο ΓΣΠ, ενώ απέναντι στην Καρμιώτισσα, με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0 με «σεντεφορίσιο» πλασέ, γκολ το οποίο σφράγισε ακόμα μια νίκη.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό, είναι πως όποτε σκοράρει ο Μαΐντεβατς, ο Εθνικό πάντα παίρνει το τρίποντο.

Έτσι, εκτός από την ικανοποίηση που νιώθουν στις τάξεις της ομάδας της Άχνας, στην ΑΕΛ, βλέποντας τον να κάνει εκπληκτικές παρουσίες χαίρονται… διπλά, αφού στέλνει μηνύματα πως μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα όταν επιστρέψει, με τη νέα σεζόν.

The post Μαΐντεβατς καλεί… Κέρκεζ από Δασάκι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top