ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ: Εκπλήξεις σε δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA – Τα ποσοστά κομμάτων και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ:  Εκπλήξεις σε δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA – Τα ποσοστά κομμάτων και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

Την 2η μεγάλη του δημοσκόπηση παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 11/2 το SIGMA και η εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» με οικοδεσπότη τον Γιάννη Καρεκλά.

Πρόκειται για δείγμα 1100 που αποτυπώνει θα λέγαμε «τη φωτογραφία της στιγμής» και καταγράφει σημαντικά δεδομένα στη μάχη των κομμάτων για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Νάσιο Ορεινό φαίνεται πως η αποχή θα καταγράψει για άλλη μια φορά πολύ υψηλά ποσοστά και θα είναι «πρώτο κόμμα» με τον ίδιο να εκτιμά ότι θα κυμανθεί γύρω στο 35%.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ θα δώσουν μάχη για την 1η θέση ενώ θέση ρυθμιστή θα έχει το ΔΗΚΟ που συγκρατεί τα ποσοστά που συγκέντρωσε τις Βουλευτικές του 2016.

Στη δημοσκόπηση ΕΛΑΜ και Οικολόγοι παρουσιάζονται πάνω από την ΕΔΕΚ (4,5% και 4,7% έναντι 3,7% της ΕΔΕΚ) ενώ πιο κάτω είναι η ΔΗ.ΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων (1,9%).

Στο 2,3% «έπιασαν» το Κίνημα Ανεξάρτητοι ενώ προκαλεί εντύπωση το πολύ χαμηλό ποσοστό της «Αλληλεγγυής» με το κόμμα που ηγείται η Ελένη Θεοχάρους να καταγράφει μόλις 0,6%.

Βέβαια, πολλά θα κριθούν από τους αναποφάσιστους που στη δημοσκόπηση είναι λίγο πιο πάνω από το 21% ενώ  σεβαστό ποσοστό (10,8%) δεν θέλησε να απαντήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top