Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 23 ασθενείς, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 7 ασθενείς είναι κλινήρεις.
 
Στο Νοσοκομείο δεν νοσηλεύονται σήμερα ασθενείς από Ιδρύματα.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 24 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.