ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέταξε το φτυάρι και τις «τσαγγαροποΐνες» ο Παπαχαραλάμπους! Γιατί «ΤΟΥΜΠΑΡΕ» τις υποθέσεις…

Πέταξε το φτυάρι και τις «τσαγγαροποΐνες» ο Παπαχαραλάμπους! Γιατί «ΤΟΥΜΠΑΡΕ» τις υποθέσεις…

«Τρώει ξύλο» από παντού, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού Αντρέας Παπαχαραλάμπους.

Πήρε και πολιτικές διαστάσεις, η διαμάχη του με το άλλο μέλος της Επιτροπής Χάρη Σαββίδη, όπως και με τα άλλα τρία μέλη που παραιτήθηκαν πριν μερικούς μήνες, ύστερα από την χθεσινή παρουσία τους ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Αξιών.

Έγινε του «κουτρούλη ο γάμος», όπως μου έλεγαν συνάδελφοι που παρακολούθησαν τη συζήτηση, αλλά και βουλευτές που ήταν παρόντες.

Δυστυχώς ο Αντρέας Παπαχαραλάμπους, «κατάφερε» από την πρώτη ουσιαστική εμπλοκή της Επιτροπής σε ποδοσφαιρικά ζητήματα, να την απαξιώσει στα μάτια του κόσμου, όταν βγήκε προς τα έξω η υπόθεση με το «μιτσοκάμμιμα» Λόρια στον αγώνα με τον Απόλλωνα.  Ήταν γκάφα ολκής εκ μέρους του, είτε το παραδέχεται, είτε όχι…

Για να μπούμε στα πιο σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος έμεινε τρομερά εκτεθειμένος και για τον χειρισμό των υποθέσεων της κατάθεσης Παπασταύρου και του «πορίσματος Καραβίδα» (όπως το έλεγαν και χθες στην επιτροπή Θεσμών της Βουλής), όπου είναι προφανές ότι κατέβαλε προσπάθεια να τις «τουμπάρει».

Γιατί επέλεξε να ακολουθήσει αυτή την τακτική;  Δέχθηκε πιέσεις από πολιτικούς ή άλλα σημαίνοντα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου; Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα…

Σε ανύποπτο χρόνο, θυμάμαι σε μια από τις συνεντεύξεις του είχε πει ότι προσπάθεια της επιτροπής ήταν να συμβάλει στον καθαρισμό (σε κάποιο βαθμό) του «Στάβλου του Αυγεία», όπως είχε αποκαλέσει το χώρο του ποδοσφαίρου –πριν κανένα χρόνο- ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκ του αποτελέσματος, την πιο κρίσιμη στιγμή, φαίνεται ότι ο άνθρωπος που ηγήθηκε της επιτροπής, πέταξε και το φτυάρι, αλλά και τις «τσαγγαροποϊνες» που φόρεσε.

Είναι αυτονόητο, ότι όποιοι αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση της «Επιτροπής Παπαχαραλάμπους», έχουν υποχρέωση να κάμουν τα πάντα, για να μην παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες, οι δυο υποθέσεις που θα «κάψουν πολλούς», όπως τουλάχιστον λέχθηκε χθες στη Βουλή. Θα πρέπει να φροντίσουν να συμπληρωθεί ο φάκελος, με τις όποιες «ελλείψεις» υπήρχαν, κατά τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη.

Υ.Γ. Οι πρώην συνεργάτες του Αντρέα Παπαχαραλάμπους, κατήγγειλαν χθες ενώπιον της Βουλής, ότι ήταν και «μάνα» στη διαρροή πληροφοριών προς ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι. Άμα ένας αξιωματούχος, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να προβάλει το «έργο» του, τότε αυτομάτως καθίσταται κάπως επικίνδυνος.

The post Πέταξε το φτυάρι και τις «τσαγγαροποΐνες» ο Παπαχαραλάμπους! Γιατί «ΤΟΥΜΠΑΡΕ» τις υποθέσεις… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top