ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιος θα κερδίσει το Voice; Παίξε τώρα στη Stoiximan για τον τελικό του «The Voice»! Και με φαβορί από την Κύπρο!

Ποιος θα κερδίσει το Voice; Παίξε τώρα στη Stoiximan για τον τελικό του «The Voice»! Και με φαβορί από την Κύπρο!

Αυτή την Παρασκευή (12/2) στις 21:00 έρχεται στις οθόνες μας ο τελικός του φετινού «The Voice», στον οποίο θα αναδειχτεί ο επόμενος τραγουδιστής της νέας γενιάς. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός και στην Κύπρο, αφού η Κύπρια Ειρήνη Περικλέους είναι μέσα στα πρώτα φαβορί του τελικού!

Και η Stoiximan δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο γεγονός! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, κάνει παιχνίδι και στη διασκέδαση και σας προσφέρει σούπερ αποδόσεις και στον τελικό του «The Voice» που καθηλώνει και φέτος το κοινό.

Η Stoiximan σας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρετε στο νικητή του «The Voice» και να βγείτε κι εσείς κερδισμένοι με τις μοναδικές αποδόσεις που προσφέρει.

Οι εννέα διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο είναι οι: Ειρήνη Περικλέους, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Λία Μίχου, Μαρσελίνο Σερίφι, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Αλεξάνδρα Σιετή, Νίκος Νταλάκας, Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Αθηνά Βέρμη.

Μάλιστα η Κύπρια Ειρήνη Περικλέους είναι το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Stoiximan, με μικρή διαφορά από το πρώτο φαβορί! Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου έχει απόδοση 2.00 και η Ειρήνη Περικλέους 2.50! Ακολουθούν Μαρσελίνο Σερίφι με απόδοση 6.00, Νίκος Νταλάκας με απόδοση 10.00 και Αλεξάνδρα Σιετή, Λία Μίχου με απόδοση 12.00. Δείτε στο stoiximan.com.cy αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για το νικητή.

Και δεν είναι η μοναδική επιλογή που σας δίνει η κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, αφού μπορείτε να ποντάρετε στο ποιος θα τερματίσει στην τελική δυάδα, αλλά και στην πρώτη τετράδα, όπως επίσης στον coach που θα κερδίσει ή το φύλο του νικητή.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το «The Voice» εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα και στο «The Voice», όπως και σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

 

The post Ποιος θα κερδίσει το Voice; Παίξε τώρα στη Stoiximan για τον τελικό του «The Voice»! Και με φαβορί από την Κύπρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top