ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιπτέρου στη Λεωφόρο Μεσόγης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με λεία χρήματα, τσιγάρα και καπνό αξίας 3.580 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου ότι άγνωστοι εισήλθαν στο περίπτερο του, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσόγης και απέσπασαν απ’ αυτό 800 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μάρκων αξίας 2.500 ευρώ, 60-70 πακετάκια καπνού αξίας 450 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Μετά την καταγγελία μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή και διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα  παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE