ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιπτέρου στη Λεωφόρο Μεσόγης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με λεία χρήματα, τσιγάρα και καπνό αξίας 3.580 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου ότι άγνωστοι εισήλθαν στο περίπτερο του, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσόγης και απέσπασαν απ’ αυτό 800 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μάρκων αξίας 2.500 ευρώ, 60-70 πακετάκια καπνού αξίας 450 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Μετά την καταγγελία μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή και διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα  παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE