Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό- Φωτογραφία

Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό-  Φωτογραφία

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 59χρονου που το πρωί της Πέμπτης 11/2 αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή του γιου του, ηλικίας 20 ετών καθώς και της συζύγου του.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή ο δράστης μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό ενώ φαίνεται πως προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή του και κρατώντας δύο μαχαίρια επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE