Με 7 μαχαιριές αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του - Το μένος του δράστη κατά τη δολοφονία

Με 7 μαχαιριές αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του - Το μένος του δράστη κατά τη δολοφονία

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline το μένος του δράστη αποτυπώνεται στο σώμα της 52χρονης συζύγου του.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για 7 μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματος, ενώ σε πρώτη φάση εικάζεται πως η μαχαιριά στο λαιμό ήταν αυτή που επέφερε το θάνατό της.

Όπως αναφέρεται ο φερόμενος ως δράστης επιχείρησε πρώτα να πνίξει με καλώδιο και στη συνέχεια να μαχαιρώσει τον ένα από τους δυο του γιους -που τελικά επέζησε- και κατά τη διάρκεια της πάλης η μητέρα που άκουσε τις φωνές μπήκε στη μέση και έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE