Σεισμός 7,5 βαθμών ανοικτά της Νέας Καληδονίας

Σεισμός 7,5 βαθμών ανοικτά της Νέας Καληδονίας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,5 βαθμών συγκλόνισε τα Νησιά της Πίστης και την Νέα Καληδονία, ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.  

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ανακοίνωσε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 7,6 βαθμούς, ενώ το επίκεντρο εντοπίσθηκε σε βάθος 2 χιλιομέτρων, 401 χιλιόμετρα ανατολικά της Ταντίν της Νέας Καληδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE