Τραγωδία στην Ελλάδα : Μωρό οκτώ μηνών πέθανε στον ύπνο του

Τραγωδία στην Ελλάδα : Μωρό οκτώ μηνών πέθανε στον ύπνο του

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κοζάνη με ένα μωρό οκτώ μηνών να μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Μαμάτσειο λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να χάνει τελικά τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας kozanimedia.gr, το μωρό ήταν οικογένειας προσφύγων/μεταναστών που διαμένει στην πόλη και φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κοιμόταν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE