Δρ. Καραγιάννης: Δεν είμαστε σίγουροι ότι όσοι εμβολιάζονται δεν μεταδίδουν τον ιό

Δρ. Καραγιάννης: Δεν είμαστε σίγουροι ότι όσοι εμβολιάζονται δεν μεταδίδουν τον ιό

Καλεσμένος στην εκπομπή "Alpha Καλημέρα" , ο Καθηγητής Μικροβιολογίας, Πέτρος Καραγιάννης, αναφέρθηκε στους αριθμούς κρουσμάτων και στο νέο Βρετανικό στέλεγχος κορωνοϊου που κυκλοφορεί.

Εντύπωση προκαλεί ότι παρότι έγινε τεράστια παραγωγή εμβολίων, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό κατα πόσο ένα εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του ιού ή αν μονο ελαττώνει τα συμπτώματα.

Ο κ.Καραγιάννης σε συζητηση για το άνοιγμα στον τουρισμό και τα μέτρα που έλαβαν διαφορές χωρες προς τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στις χώρες τους και την καραντίνα που υποβάλλονται σχολίασε ότι "Εκείνο για το ποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι ακόμα είναι εαν αυτοί που εμβολιάζονται μπορούν να ενεργήσουν ως φορείς του ιου. Δηλαδη να εκτεθούν στον ιο, να μην νοσήσουν αλλα να μπορούν να τον μεταδόσουν η μεταφέρουν. Είναι μια πιθανότητα"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE