ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιανέφσκι: «Όλες οι ομάδες έχουν κακές φάσεις, ακόμα και η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα»!

Γιανέφσκι: «Όλες οι ομάδες έχουν κακές φάσεις, ακόμα και η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα»!

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Αμμόχωστος”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Με βοήθησαν αυτές τις πέντε μέρες να βρούμε λύσεις και να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι παίζαμε με μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό τεχνικό επιτελείο και δεν εκπλαγήκαμε από αυτά που είδαμε. Στα πρώτα 20 λεπτά, η Νέα Σαλαμίνα είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή και σκόραρε. Αλλά σταδιακά μπήκαμε στο παιχνίδι, αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και ισοφαρίσαμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο.

Ίδια ιστορία και δεύτερο ημίχρονο, η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε για το δεύτερο γκολ, αλλά κι εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Η αντίπαλη ομάδα έβγαλε παίκτες μπροστά, προσπάθησε για το γκολ και άφησε χώρους πίσω. Μετά εμείς κερδίσαμε το πέναλτι και το χάσαμε, αλλά δεν είμαι θυμωμένος με τον Γκουστάβο, ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες, ακόμα και ο Μέσι χάνει πέναλτι, συμβαίνει αυτό. Όμως η ομάδα κράτησε το κεφάλι ψηλά και καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Είμαι περήφανος για το πως αντιδράσαμε. Πιστεύω ότι μας άξιζε να κερδίσουμε και είναι μία πολύ σημαντική νίκη.

Θα ξαναπώ ότι σήμερα δεν κέρδισα εγώ το παιχνίδι, απλά βοήθησα. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Όλες οι ομάδες έχουν κακές φάσεις σε μία περίοδο, ακόμα και η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα. Αλλά οι παίκτες δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο, δεν ξέχασαν πως πρέπει να παίζουν, απλά ήθελαν λίγη ψυχολογία.

Αυτό είπα στους συνεργάτες μου, ότι εκτός από την προπόνηση, πρέπει να δουλέψουμε και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ήταν κρίσιμο αυτό το παιχνίδι για τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε, αν θα πάμε πάνω να παλέψουμε για την εξάδα ή αν θα πάμε στο δεύτερο γκρουπ. Κάναμε ένα βήμα μπροστά για να προσπαθήσουμε για την εξάδα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε που θα φτάσουμε».

The post Γιανέφσκι: «Όλες οι ομάδες έχουν κακές φάσεις, ακόμα και η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top