Μάντζης: «Η προσέγγιση του Γιανέφσκι, μοιάζει με του Πετράκη»

Μάντζης: «Η προσέγγιση του Γιανέφσκι, μοιάζει με του Πετράκη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Βασίλης Μάντζης.

Αναλυτικά:

«Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση και είχαμε πάρει ψυχολογία από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όπου μας βγάλει, χωρίς μεγάλα λόγια».

Για την παρουσία του Γιανέφσκι: «Η προσέγγιση του κ. Γιανέφσκι μοιάζει με του Γιάννη Πετράκη, νομίζω έχουν την ίδια ποδοσφαιρική βάση. Η ιδέα η γενική, είναι ίδια».

The post Μάντζης: «Η προσέγγιση του Γιανέφσκι, μοιάζει με του Πετράκη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE