ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση Λιμενικής για πλοίο που αγκυροβόλησε στο Λιμανάκι της Πάφου από το Μπογάζι

Επιχείρηση Λιμενικής για πλοίο που αγκυροβόλησε στο Λιμανάκι της Πάφου από το Μπογάζι

Πλοίο υπό σημαία Παναμά αγκυροβόλησε περίπου πεντακόσια μέτρα από την ακτή του Λιμανιού της Πάφου έχοντας προέλθει από το κατεχόμενο Μπογάζι, γεγονός που έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία όπως διαπιστώθηκε το σκάφος με την επωνυμία Volco Balt είχε αποπλεύσει από παράνομο λιμάνι στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα από το Μπογάζι εκλήφθηκε ότι αγκυροβόλησε σε κλειστό λιμάνι από την Δημοκρατία.

Μετά από τη διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε αναγκαστεί λόγω θαλασσοταραχής να αγκυροβολήσει στο Μπογάζι και δεν υπήρξε καμία εμπορική δραστηριότητα με τα κατεχόμενα. Ως εκ τούτου δεν προκύπτει οποιοδήποτε αδίκημα για τον καπετάνιο και το πλήρωμα.

Το σκάφος, στο οποίο επιβαίνει μαζί με τον καπετάνιο και δωδεκαμελές πλήρωμα από την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν, αναμένεται να αποπλεύσει από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. 

Το πλοίο είχε φύγει από την Τουρκία με προορισμό την Ρωσία. Αγκυροβόλησε στο Μπογάζι λόγω θαλασσοταραχής και στη συνέχεια αγκυροβόλησε γύρω στα πεντακόσια μέτρα από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Ακολούθως προσπάθησε να αποπλεύσει κάτι που λόγω καιρικών συνθηκών δεν έχει γίνει ακόμα κατορθωτό. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top