Γερμανίδα Υπ.Άμυνας: Να αποφύγουμε μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο

Γερμανίδα Υπ.Άμυνας: Να αποφύγουμε μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο

Λίγο μετά το τέλος της σημερινής της συνάντησης στο Βερολίνο με τον Τούρκο ομόλογο της, Χουλουσί Ακάρ, η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ Καρενμπάουερ, με δηλώσεις της χαιρέτισε την έναρξη διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "αυτό που έχει αποφασιστική σημασία είναι η επανάληψη του διαλόγου. Μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να αποφευχθεί. Ελπίζω όλες οι πλευρές να χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία του διαλόγου. Βλέπω την Γερμανία σε έναν ρόλο διαμεσολαβητή".

Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας συμπλήρωσε πως "η Τουρκία ήταν και είναι σημαντικός εταίρος στο ΝΑΤΟ, στις σημερινές όμως συνομιλίες μας έθιξα και τα δύσκολα θέματα".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE