Η Μπαρτσελόνα οφείλει στον Μέσι 63,5 εκατ. ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα οφείλει στον Μέσι 63,5 εκατ. ευρώ!

Ο Λιονέλ Μέσι με το αστρονομικό συμβόλαιο του μισού δισ. στην τετραετία 2017-’21, έπρεπε να έχει λάβει από την Μπαρτσελόνα έως τέλη Γενάρη 63,5 εκατ. ευρώ, κάτι που ακόμα δεν συνέβη.

Την Κυριακή, η εφημερίδα “El Mundo” αποκάλυψε το  συγκλονιστικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το 2017. Με βάση το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα λάβει για αυτή την τετραετία το αστρονομικό ποσό των 555.237.619 ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, βγαίνουν διαρκώς νέες αποκαλύψεις γύρω από την οικονομική σχέση του συλλόγου με τον αρχηγό της ομάδας.

Το πιο πρόσφατο αναφέρει ότι η Μπάρτσα ήδη οφείλει στον Μέσι 63,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να έχει καταβάλει στον λογαριασμό του μέχρι τα τέλη του Γενάρη. Γενικότερα όμως το club βρίσκεται στη χείριστη κατάσταση αναφορικά με τα ταμειακά αποθέματά του και το χρέος του προς όλους τους ποδοσφαιριστές και προς όλες τις κατευθύνσεις, διαρκώς αυξάνεται.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Η Μπαρτσελόνα οφείλει στον Μέσι 63,5 εκατ. ευρώ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE