Μεταγραφικό ντεμαράζ – «Έκλεισε» Ολίβα

Μεταγραφικό ντεμαράζ – «Έκλεισε» Ολίβα

Ο Κριστιάν Ολίβα, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, βρέθηκε το μεσημέρι τη Δευτέρας (1/2) στη Βαλένθια για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από την Κάλιαρι στις νυχτερίδες.

Στη Βαλένθια θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κριστιάν Ολίβα. Οι νυχτερίδες συμφώνησαν με την Κάλιαρι και απέκτησαν τον 24χρονο Ουρουγουανό μέσο για τον οποίον ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ.

Η ισπανική ομάδα έχει κάνει μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ώρες καθώς απέκτησε τόσο τον Φέρο, όσο και τον Κουτρόνε.

Ο 24χρονος χαφ, που προσγειώθηκε στην ισπανική πόλη το μεσημέρι, αγωνιζόταν στην Κάλιαρι από το Γενάρη του 2019, και φέτος έχει 10 συμμετοχές με 1 ασίστ στη Serie A.

Πηγή: Sport24.gr

The post Μεταγραφικό ντεμαράζ – «Έκλεισε» Ολίβα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE