ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν του επέστρεψε τα δανεικά ,τον μαχαίρωσε και του άρπαξε το αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν του επέστρεψε τα δανεικά ,τον μαχαίρωσε και του άρπαξε το αυτοκίνητο

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης 28/1 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 29χρονου που συνελήφθη χθες σε σχέση με υπόθεση επίθεσης εναντίον 52χρονου και κλοπής του οχήματος του.

 
Ο 52χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 29χρονο, όταν ο πρώτος του ζήτησε χρήματα τα οποία του είχε δανείσει. Με τη βοήθεια άλλου προσώπου, που αναζητείται, ο 29χρονος κτύπησε με τα χέρια και τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον 52χρονο, πριν εγκαταλείψει τη σκηνή με το όχημα του θύματος.
 
Μετά από πληροφορία, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο όχημα.
 
Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE