Δέχθηκε απειλες ο Κ. Ιωάννου - 'Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει, είμαστε και εμείς ανθρώποι' - BINTEO

Δέχθηκε απειλες ο Κ. Ιωάννου - 'Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει, είμαστε και εμείς ανθρώποι' - BINTEO

Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» και την δημοσιογράφο Κάτια Σάββα ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 28/1 ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο κύριος Ιωάννου τόνισε ότι κλήθηκαν να πάρουν σκληρές αποφάσεις και εξήγησε το σκεπτικό της χαλάρωσης των μέτρων, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σκεπτικό της χαλάρωσης μέτρων που λήφθηκαν και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με τον Υπουργό υπάρχει πλάνο στο «ξεκλείδωμα» της χώρας και υπάρχει μέση λύση για την οποία δέχονται επικρίσεις.

«Είμαστε εδώ και 9 μήνες δέκτες παραπόνων και απειλές προσωπικές και πολλά άλλα δεδομένα, ε κάπου η κατάσταση πλέον έχει αρχίσει και ξεφεύγει και εμείς ανθρώποι είμαστε» τα λόγια του Κωνσταντίνου Ιωάννου, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.