Στις 8 Φεβρουαρίου ξεκινά η φοίτηση με φυσική παρουσία, αναφέρει το Υπ. Παιδείας

Στις 8 Φεβρουαρίου ξεκινά η φοίτηση με φυσική παρουσία, αναφέρει το Υπ. Παιδείας

Από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ξεκινά η φοίτηση με φυσική παρουσία για τους μαθητές/μαθήτριες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και της Γ΄ τάξης  των Λυκείων, Τεχνικών καθώς και της αντίστοιχης των Ιδιωτικών Σχολείων, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας.


Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι σε συνέχεια των σημερινών Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου που αφορούν στη λήψη μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει  ότι  η φοίτηση με φυσική παρουσία για τους μαθητές/μαθήτριες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και της Γ΄ τάξης  των Λυκείων, Τεχνικών καθώς της αντίστοιχης των Ιδιωτικών Σχολείων αρχίζει από τη Δευτέρα 08/02/2021.
 
Σημειώνεται πως στο μεσοδιάστημα συνεχίζεται  η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία μέχρι και τη λήψη νέων αποφάσεων.  
 
Την επόμενη εβδομάδα οι εκπαιδευτικοί, όπως και άλλοι εργαζόμενοι στα σχολεία τα οποία θα λειτουργήσουν με φοίτηση με φυσική παρουσία θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο, rapid test, σύμφωνα με ανακοινώσεις που θα γίνουν από το Υπουργείο Υγείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη, ανέφερε ειδικός σε θέματα ενέργειας, Τσαρλς Έλληνας, σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση, εκφράζοντας ανησυχία ότι η ΕΕ, παρόλο που επενδύει στο έργο με €658 εκατομμύρια, «δεν βγαίνει δημόσια να πάρει μια θέση».