ΚΥΠΡΟΣ- ΜΕΤΡΑ: Έντονος ο Υπ. Υγείας για τα γυμναστήρια – «Λυπάμαι που τόσους μήνες μετά…»

ΚΥΠΡΟΣ- ΜΕΤΡΑ: Έντονος ο Υπ. Υγείας για τα γυμναστήρια – «Λυπάμαι που τόσους μήνες μετά…»

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου οι δύο πρώτες φάσεις χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται το άνοιγμα των γυμναστηρίων καθώς και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σε ερώτηση σχετικά με τα γυμναστήρια και τον χώρο του αθλητισμού, και απαντώντας στις αναφορές παραγόντων ότι δεν υπήρχαν κρούσματα στους χώρους αυτούς, ο κ. Υπουργός εξήγησε ότι «κρούσματα υπήρχαν και στα γυμναστήρια και στον αθλητισμό και σε πολλούς άλλους χώρους. Εν πάση περιπτώσει όμως, υπάρχει αυτή η αξιολόγηση του κινδύνου μετάδοσης και με αυτή την αξιολόγηση προχωρούμε είτε στην κλιμάκωση, είτε στην αποκλιμάκωση των μέτρων. Είναι θέμα καθαρά επιδημιολογικών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα μέτρα του σταδιακού unlock

«Δεν είναι της ώρας να σας αναλύσω γιατί σε ένα κατάστημα που κάνεις δέκα λεπτά και φοράς μάσκα δεν είναι το ίδιο από ένα γυμναστήριο που γυμνάζεσαι χωρίς μάσκα, όπου υπάρχει εφίδρωση και αναπνοές και λυπάμαι που τόσους μήνες μετά πρέπει να απαντάμε αυτά τα πράγματα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Υπουργός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE