Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση

Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση

Δελτίο τύπου από τον Ολυμπιακό για την προετοιμασία της ομάδας…

«Συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα οι προπονήσεις της ομάδας μας για τον επερχόμενο αγώνα της Παρασκευής (29/01) με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας.
Απών από τον αγώνα θα είναι οι τραυματίες Ζαχαρίου και Σαμπίνια καθώς και οι Μανρίκε και Σαντάνα λόγω κίτρινων καρτών.
Ο Ζαχαρίου υποφέρει από θλάση Α’ βαθμού και υπολογίζεται να μείνει εκτός για περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Σαμπίνια επιστρέφει εκτός απροόπτου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.
Στα θετικά η επιστροφή του Σαρφό στην αγωνιστική δράση μετά από τις 28/12/20».

The post Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE