ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πιθανόν να προκύψουν ανατροπές στις αποφάσεις – Οι σκέψεις που γίνονται και τα δύο ερωτηματικά

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πιθανόν να προκύψουν ανατροπές στις αποφάσεις – Οι σκέψεις που γίνονται και τα δύο ερωτηματικά

Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο συνέρχεται το πρωί της Τετάρτης 27/1 αναμένεται να τεθούν τα νέα μέτρα που το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ανακοινωθούν από τον Υπ. Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline αρκετές από τις χαλαρώσεις φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», παραμένουν ωστόσο δύο ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, παραμένει η αποστολή μηνύματος στο 8998 ενώ στα δύο παραμένουν και τα SMS για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση. Δεδομένη είναι η παραμονή του νυχτερινού «κέρφιου» από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί, ενώ όπως πληροφορούμαστε «σύμμαχος» στις χαλαρώσεις θα είναι και τα rapid tests.

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πιθανόν να προκύψουν ανατροπές στις αποφάσεις – Οι σκέψεις που γίνονται και τα δύο ερωτηματικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE