Μακάρθι για ΑΠΟΕΛ: «Πρώτη φορά μου συνέβη και απογοητεύτηκα»

Μακάρθι για ΑΠΟΕΛ: «Πρώτη φορά μου συνέβη και απογοητεύτηκα»

Ο Μικ Μακάρθι, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την εμπειρία του με τους γαλαζοκίτιρνους.

Ο Ιρλανδός προπονητής, ο οποίος πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ, τόνισε πως δεν λειτούργησε η «σχέση» του με τον ΑΠΟΕΛ, υπογραμμίζοντας πως απογοητεύτηκε καθώς του συνέβη πρώτη φορά.

Αναλυτικά:

«Μπορώ να βρω μια λιτανεία σειρά δικαιολογιών. Είχαμε 19 παίκτες με κορωνοϊό από τις 8 Δεκεμβρίου. Επιστρέψαμε και χάσαμε και τα τρία παιχνίδια. Όπως και να έχει είτε ευθύνομαι εγώ, είτε ο Τέρι Κόνορ o βοηθός προπονητής, είτε ο κορωνοϊός δεν λειτούργησε. Είναι η πρώτη φορά που συνέβη και απογοητεύτηκα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Μακάρθι για ΑΠΟΕΛ: «Πρώτη φορά μου συνέβη και απογοητεύτηκα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE