Κόμπι Μπράιαντ: Περισσότερα από 400 γκράφιτι παγκοσμίως στη μνήμη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόμπι Μπράιαντ: Περισσότερα από 400 γκράφιτι παγκοσμίως στη μνήμη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Η μορφή του έχει αποτυπωθεί σε περισσότερα από 400 γκράφιτι σε 30 χώρες!

Ο Κόμπι Μπράιαντ λατρεύτηκε όσο λίγοι αθλητές. Ο θάνατός του, έναν χρόνο πιο πριν, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ! Η ανταπόκριση του κόσμου για να τιμήσει τη μνήμη του ήταν τεράστια. Και 364 ημέρες μετά, σε 30 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν κάνει την εμφάνισή τους περισσότερα από 400 γκράφιτι αφιερωμένα στον Black Mamba.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κόμπι Μπράιαντ: Περισσότερα από 400 γκράφιτι παγκοσμίως στη μνήμη του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.