ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

Στο 'μικροσκόπιο' των Αρχών είναι πρόσωπα που παρευρέθηκαν σε κηδεία 80χρονου, το απόγευμα της Πέμπτης (07/01), στην κοινότητα Αβδελλερού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στην κηδεία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Επιφανίου Παλαιοημερολογιτών, επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός, καθώς υπήρχαν περισσότερα από 10 άτομα, όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και εμπόδισαν τα άτομα να εισέλθουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αστυνομικοί κατέγραψαν τις πινακίδες 50 περίπου οχημάτων που ήταν σταθμευμένα και αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE