ΠΑΦΟΣ: Έτσι απέδρασε ο 23χρονος από το Δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Έτσι απέδρασε ο 23χρονος από το Δικαστήριο

Νεαρός κατηγορούμενος, η κράτηση το οποίου είχε διαταχθεί από το Δικαστήριο μέχρι την επόμενη δικάσιμο, απέδρασε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου φορώντας χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία καταζητεί τον Majd Albali, 23 ετών από τη Συρία, σε σχέση με το αδίκημα της απόδρασης από τη νόμιμη κράτησή του, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 23χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση στην οποία είναι συγκατηγορούμενος με δύο γυναίκες για υπόθεση επίθεσης και αρπαγής τσάντας μέσης υπό την απειλή μαχαιριού.

Η τσάντα μέσης περιείχε όπως είχε επικαλεστεί ο 23χρονος στην Αστυνομία λεφτά που του χρωστούσαν.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 18 Ιανουαρίου και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 23χρονος παραμείνει υπό κράτηση ενώ για τις δύο γυναίκες διέταξε όπως αφεθούν ελεύθερες. 

Στις 14:50 στον εξωτερικό χώρο του Δικαστηρίου μπροστά από την κύρια είσοδο και ενώ ήταν υπό την επίβλεψη των αστυνομικών ο 23χρονος, ο οποίος φορούσε χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή χωρίς ακόμη να γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί ακόμη.



Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε  γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE