Αλλάζει η ημέρα των αποφάσεων – Πότε ανακοινώνονται τα μέτρα και τι πιθανώς να σημαίνει η αλλαγή

Αλλάζει η ημέρα των αποφάσεων – Πότε ανακοινώνονται τα μέτρα και τι πιθανώς να σημαίνει η αλλαγή

Αλλαγή στο πρόγραμμα φαίνεται να υπάρχει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μετάθεση του κρίσιμου Υπουργικού Συμβουλίου ενόψει περιοριστικών μέτρων, για την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουThemaOnline, το Υπουργικό Συμβούλιο μετατίθεται από την Πέμπτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, για την Παρασκευή (08/01) το πρωί.

Αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίας θα ανακοινωθούν τα μέτρα, τα οποία πιθανότατα θα τεθούν σε ισχύ από την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο (09/01).

Όπως πληροφορούμαστε, χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία για τα επικείμενα μέτρα που θα ανακοινωθούν, κάτι το οποίο παραπέμπει στην οριστικοποίηση μιας μορφής lockdown.

Μόλις τώρα έχει εκδοθεί και ανακοίνωση από την Προεδρία, στην οποία αναγράφεται το νέο Πρόγραμμα.

Όπως μπορούμε να δούμε, μετατίθεται για την Παρασκευή και το Συμβούλιο Αρχηγών για τον προϋπολογισμό. Στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος θα προεδρεύσει σύσκεψης με τους αρχηγούς των κομμάτων, στην παρουσία και του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, για τον κρατικό προϋπολογισμό, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 11.30πμ θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown - Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE