Bόμβα στη σόουμπιζ: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου;

Bόμβα στη σόουμπιζ: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου;

Ένα ρεπορτάζ για ένα φλερτ που φέρεται να “γεννήθηκε” στο πλατό της εκπομπής «Στην υγεία μας ρε παιδιά» παρουσιάστηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σύμφωνα με αυτό, η αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια του πολύωρου γυρίσματος του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου ήταν εμφανής σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ οι δυο τους έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης που ήταν παρών στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.

Τέλος, δήλωσε ότι θα χαρεί πολύ αν επιβεβαιωθεί ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με το ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: fthis.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE