Bόμβα στη σόουμπιζ: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου;

Bόμβα στη σόουμπιζ: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου;

DATA[

Ένα ρεπορτάζ για ένα φλερτ που φέρεται να “γεννήθηκε” στο πλατό της εκπομπής «Στην υγεία μας ρε παιδιά» παρουσιάστηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σύμφωνα με αυτό, η αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια του πολύωρου γυρίσματος του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου ήταν εμφανής σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ οι δυο τους έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης που ήταν παρών στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.

Τέλος, δήλωσε ότι θα χαρεί πολύ αν επιβεβαιωθεί ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με το ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: fthis.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.