ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κατταγγέλθηκαν δύο υποστατικά και 76 πολίτες για παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κατταγγέλθηκαν δύο υποστατικά και 76 πολίτες για παραβίαση των μέτρων

Σε 5.504 ελέγχους προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, κατά τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες κατά 2 ιδιοκτητών υποστατικών και 76 πολιτών.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στη Λευκωσία οι έλεγχοι ήταν 2.120 με την Αστυνομία να καταγγέλλει 20 πολίτες, στη Λεμεσό 1.002 με καταγγελίες κατά 35 πολιτών και στην Λάρνακα έγιναν 840 έλεγχοι με καταγγελίες κατά 1 ιδιοκτήτη υποστατικού και κατά 9 πολιτών.

Στην Πάφο διενεργήθηκαν 698 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 ιδιοκτήτης υποστατικού και 10 πολίτες και στην Αμμόχωστο 482 με καταγγελία 1 πολίτη. Στην Μόρφου διενεργήθηκαν 342 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης ενώ η Λιμενική Αστυνομία προέβη σε 20 ελέγχους με μηδέν καταγγελίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE