Έφτασε τα 500 ματς στη La Liga ο Μέσι – Το απίθανο σκίτσο της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έφτασε τα 500 ματς στη La Liga ο Μέσι – Το απίθανο σκίτσο της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την ώρα που οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα έχουν φουντώσει, ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα των Καταλανών.

Ο Αργεντινός σταρ συμπλήρωσε 500 συμμετοχές στη La Liga στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Ουέσκα και βρίσκεται μόλις πέντε ματς μακριά από το να σπάσει το ρεκόρ του Τσάβι Ερνάντες που προηγείται με 505 συμμετοχές.

Για τον λόγο αυτό, η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε έναν ιδιαίτερο σκίτσο, στο οποίο γιορτάζει παιχνίδια-σταθμό στην καριέρα του αρχηγού της, από το πρώτο ως το 500ό.

Δείτε το σκίτσο:

 

Τα νούμερα του Αργεντινού -φυσικά- προκαλούν ζάλη, αφού μετά από 17 σεζόν που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα οι 500 συμμετοχές στη La Liga συνοδεύτηκαν από 451 γκολ, 185 ασίστ και συνολικά 369 νίκες.

Ένα ακόμα ρεκόρ που κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτό των συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις. Χθες μέτρησε την 750η συμμετοχή του, και απέχει μόλις 17 από το ρεκόρ του Τσάβι, που προηγείται στη σχετική λίστα με 767.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 

The post Έφτασε τα 500 ματς στη La Liga ο Μέσι – Το απίθανο σκίτσο της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE