ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος 'σίφουνας' οδηγούσε με πάνω από 200km - Xωρίς άδεια και υψηλή ένδειξη αλκοόλ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος 'σίφουνας' οδηγούσε με πάνω από 200km - Xωρίς άδεια και υψηλή ένδειξη αλκοόλ

Με ταχύτητα 205 χιλιόμετρα αντί 80, εντοπίστηκε 17χρονος οδηγός.

Ακόμη ένα, οδηγό να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς άδεια οδήγησης, ηλικίας 17 ετών, εντόπισαν χθες Κυριακή (04/01) βράδυ τα μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων.

Ο 17χρονος, ο οποίος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, εντοπίστηκε στις 9.10 χθες βράδυ σε παρακαμπτήριο δρόμο στη Λεμεσό με όριο 80χλμ, να κινείται με ταχύτητα 205 χιλιομέτρων.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 17χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 18μg αντί 9μg.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE