ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

Στόχος εμπρηστών έγινε τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο, που ανήκει σε εταιρεία και χρησιμοποιείται από αλλοδαπό υπάλληλο της, στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε τα μεσάνυχτα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του οδηγού του, στον προσφυγικό συνοικισμό Μακάριος στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.  Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το αυτοκίνητο, αξίας 1.500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE