ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Νύχτα «τρόμου» για πατέρα και γιο – Άκουσαν έκρηξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6 άτομα

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Νύχτα «τρόμου» για πατέρα και γιο – Άκουσαν έκρηξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6 άτομα

Καταγγελία από 53χρονο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας πως το βράδυ του Σαββάτου (02/01), μαζί με τον 23χρονο γιο του δέχθηκαν επίθεση, στο χωριό Παλώδια της Επαρχίας Λεμεσού.    

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  ακούστηκε έκρηξη στην περιοχή και ο 23χρονος βγήκε έξω για να προστατέψει το όχημα του και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με 6 άτομα.

Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του δέχθηκαν λεκτική και σωματική βία. Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο ωστόσο οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Η υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!