Γκουανρτιόλα: «Πέντε παίκτες μας είναι σε καραντίνα»

Γκουανρτιόλα: «Πέντε παίκτες μας είναι σε καραντίνα»

Πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού (και συνεπώς δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Τσέλσι) όπως είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί (και) τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε γνωστό ότι πέντε ποδοσφαιριστές του είναι σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, που συνεπώς δεν πρόκειται να αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην Τσέλσι, ενώ ανέφερε ότι οι «Πολίτες» ήθελαν να διεξαχθεί το ματς της Δευτέρας με την Έβερτον, το οποίο αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων στην ομάδα του.

«Πέντε παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα για δέκα μέρες. Τα πρώτα κρούσματα ήταν τέσσερα. Τα δύο ήταν ποδοσφαιριστές, ενώ τρία ακόμη βρέθηκαν στα δεύτερα τεστ», είπε ο 50χρονος τεχνικός.

«Είχαμε αρκετούς παίκτες για να αντιμετωπίσουμε την Έβερτον. Θέλαμε να παίξουμε. Προσωπικά κάλεσα τον Κάρλο Αντσελότι για να του ανακοινώσω την κατάσταση. Αλλά τι θα γινόταν αν είχαμε περισσότερα κρούσματα στο ταξίδι; Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ακόμη εδώ», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Γκουανρτιόλα: «Πέντε παίκτες μας είναι σε καραντίνα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.