VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»
Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.
Στο νοσοκομείο του Βαγιαδολίδ βρήκε το 2021 τον Εουσέμπιο Σακριστάν, ο οποίος χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι την Τετάρτη μετά από μια πτώση που είχε και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Όπως αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση 56χρονου τεχνικού είναι σταθερή, ωστόσο παραμένει σε κώμα.
Ο Σακριστάν έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Σοσιεδάδ (2015-18), στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα (2011-15), αλλά και στην πρώτη ως βοηθός του Ράικαρντ (2003-08), στη Θέλτα (2009-10), ενώ η τελευταία δουλειά του ήταν στη Χιρόνα (2018-19).
Ως ποδοσφαιριστής, φόρεσε τη φανέλα της Βαγιαδολίδ (1983-87, 1997-02), της Ατλέτικο Μαδρίτης (1987-88), της Μπάρτσα (1988-95) και της Θέλτα (1995-97), ενώ χρίστηκε 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Nuevo comunicado del estado de salud de Eusebio Sacristán (1 enero 2021). Continúa estable y la familia agradece las muestras de cariño y los cuidados del personal del Hospital Clínico de Valladolid. pic.twitter.com/UoaVyn0ZGM
— Fundación Eusebio Sacristán (@ESFundacion) January 1, 2021
Πηγή: Sport-fm.gr
The post Σε κώμα ο προπονητής Εουσέμπιο Σακριστάν appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις