Mια ΧΑΡΑ τους «έκατσε» η φάση… με ψευδο-εννιάρι τον Ασάντε!

Mια ΧΑΡΑ τους «έκατσε» η φάση… με ψευδο-εννιάρι τον Ασάντε!

Τα έγραψε και ψες ο συνάδελφος Αντρέας Χρήστου, για την επιλογή του Μπεργκ να χρησιμοποιεί τον Ασάντε ως εννιάρι ή ψευδο-εννιάρι, όπως λένε τους “ελαφριούς” επιθετικούς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. 

Aπό τότε που είναι παροπλισμένος ο Ντουρίς, αποφάσισε ο Νορβηγός να βάζει τον Γκανέζο άσο στην κορυφή της επιθετικής γραμμής.

Έχει τον τρόπο να… λαμβάνει επίκαιρες θέσεις, επειδή είναι ταχύς, στις κάθετες πάσες δυσκολεύονται να τον προλάβουν οι αντίπαλοι κεντρικοί μπακ.

Τέσσερα τέρματα έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα ο Ασάντε, το ένα ήταν με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ όταν έκανε… βαθύ rotation λόγω Ευρώπης ο Μπεργκ, τα άλλα τρία τα έβαλε στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Ένα με την Καρμιώτισσα την περασμένη Παρασκευή, ενώ “παστέλωσε” δυο φορές την εστία του Λόρια στο χθεσινό ματς!

Μια χαρά του έκατσε η φάση του προπονητή της Ομόνοιας, δεν νομίζουμε να αλλάξει τη συνταγή στο επόμενο ματς.

Πριν ενάμισι μήνα, όταν η ομάδα… βολόδερνε και δυσκολευόταν να σκοράρει στα παιχνίδια πρωταθλήματος, είχαμε κι εμείς αναφερθεί στον Ασάντε, ότι (συνολικά) δεν πρόσφερε ικανοποιητικές υπηρεσίες στην ομάδα.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες… πετάει φωτιές και εξελίσσεται σε σούπερ επιλογή για την μπροστινή γραμμή!

The post Mια ΧΑΡΑ τους «έκατσε» η φάση… με ψευδο-εννιάρι τον Ασάντε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE