ΛΑΡΝΑΚΑ: Τσουχτερό εξώδικο σε 50χρονο – Οδηγούσε μεθυσμένος και τώρα το πληρώνει ακριβά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τσουχτερό εξώδικο σε 50χρονο – Οδηγούσε μεθυσμένος και τώρα το πληρώνει ακριβά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, οδηγήθηκε σήμερα ο 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 50χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους €1,000, έξι βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Το τροχαίο συνέβη χθες γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε ο 50χρονος προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, τα οποία υπέβαλαν τους δύο οδηγούς σε έλεγχο αλκοόλης. Η τελική ένδειξη στο αλκοτέστ του 50χρονου ήταν 96μg%, αντί 9μg%, ενώ για τον οδηγό του δεύτερου οχήματος η ένδειξη ήταν μηδενική.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE