Σάββας Βέργας: Στα 55 του έγινε για 4η φορά πατέρας Η πρώτη εικόνα!

Σάββας Βέργας: Στα 55 του έγινε για 4η φορά πατέρας Η πρώτη εικόνα!

DATA[

Για τέταρτη φορά πατέρας σε ηλικία 55 ετών έγινε ξανά ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας. Η σύντροφος του Αλίσια έφερε προ ημερών στον κόσμο τον γιο τους που έδωσε μεγαλύτερο νόημα στον έρωτα τους και στα Χριστούγεννα που έρχονται.

Το ζευγάρι μέσα απο τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Σάββα Βέργα ανήρτησε την πρώτη εικόνα με τον γιο τους και έγραψε: “Ο Αλέξανδρος ήρθε και τα φετινά Χριστούγεννα είναι ακόμη πιο λαμπερά !!! Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και θα έρθουν οι καλύτερες μέρες με χαμόγελο και αισιοδοξία” .

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE