ΠΑΦΟΣ: 30χρονος έκανε καγιάκ και ο κινητήρας σταμάτησε - Τον βρήκε η Λιμενική στα βαθιά

ΠΑΦΟΣ: 30χρονος έκανε καγιάκ και ο κινητήρας σταμάτησε - Τον βρήκε η Λιμενική στα βαθιά

Βοήθεια σε 30χρονο που βρισκόταν με καγιάκ στη θαλάσσια περιοχή της Πάφου παρείχαν μέλη της Λιμενική και Ναυτικής Αστυνομίας το απόγευμα της Κυριακής.

Μετά από βλάβη που παρουσιάστηκε στον κινητήρα του καγιάκ, ο 30χρονος, κάτοικος Λεμεσού, αδυνατούσε να επιστρέψει στη στεριά και παρέμενε στη θάλασσα, στην περιοχή του Αεροδρομίου Πάφου.

Συγγενικό του πρόσωπο, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία και μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας στην Πάφο απέπλευσαν με σκάφος για εντοπισμό του.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 6.00 και οδηγήθηκε με ασφάλεια στη στεριά, στην περιοχή Τίμης, όπου ρυμουλκήθηκε και το καγιάκ του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Η έγκριση του ψηφίσματος για τη λύση δύο κρατών από τη «βουλή» έχει ενισχύσει την πολιτική τους ατζέντα, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφία (στα κατεχόμενα) είναι υπέρ αυτής της λύσης δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE