Πήραν το ντέρμπι οι Apollon Ladies, νίκες και για Ομόνοια, Γεροσκήπου

Πήραν το ντέρμπι οι Apollon Ladies, νίκες και για Ομόνοια, Γεροσκήπου

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco.

Στο ντέρμπι Apollon Ladies – Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος επικράτησε με 3-0 η πρωτοπόρος ομάδα Apollon Ladies και έφτασε στους 30 βαθμούς μετά από δέκα αγώνες.

Στο 25ο λεπτό η Μαρία Παναγιώτου άνοιξε το σκορ και στο 76ο λεπτό η Φόλκεσον πέτυχε το 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε από τη Χάρτι στο 90ο λεπτό.

Η Σαλαμίνα μετά την ήττα της παρέμεινε στους 22 βαθμούς και την ξεπέρασε η Ομόνοια Λευκωσίας που έφτασε στους 25 βαθμούς, αλλά σε 11 αγώνες.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Apollon Ladies – Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος 3-0
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ Champions 2-0
Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά – Γεροσκήπου FC Ladies 0-1 (Μύρια Αδάμου 89′)

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

The post Πήραν το ντέρμπι οι Apollon Ladies, νίκες και για Ομόνοια, Γεροσκήπου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE