Πήραν το ντέρμπι οι Apollon Ladies, νίκες και για Ομόνοια, Γεροσκήπου

Πήραν το ντέρμπι οι Apollon Ladies, νίκες και για Ομόνοια, Γεροσκήπου

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco.

Στο ντέρμπι Apollon Ladies – Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος επικράτησε με 3-0 η πρωτοπόρος ομάδα Apollon Ladies και έφτασε στους 30 βαθμούς μετά από δέκα αγώνες.

Στο 25ο λεπτό η Μαρία Παναγιώτου άνοιξε το σκορ και στο 76ο λεπτό η Φόλκεσον πέτυχε το 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε από τη Χάρτι στο 90ο λεπτό.

Η Σαλαμίνα μετά την ήττα της παρέμεινε στους 22 βαθμούς και την ξεπέρασε η Ομόνοια Λευκωσίας που έφτασε στους 25 βαθμούς, αλλά σε 11 αγώνες.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Apollon Ladies – Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος 3-0
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ Champions 2-0
Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά – Γεροσκήπου FC Ladies 0-1 (Μύρια Αδάμου 89′)

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

The post Πήραν το ντέρμπι οι Apollon Ladies, νίκες και για Ομόνοια, Γεροσκήπου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE