ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: «Φωστήρας» η Πανά- Δεν έμεινε ανοησία που δεν έκαναν»

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: «Φωστήρας» η Πανά- Δεν έμεινε ανοησία που δεν έκαναν»

Τις δηλώσεις της Δωροθέας Πανά στο κρατικό ραδιόφωνο σχολίασε με «καυστικό» τρόπο σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Ο κ Θεμιστοκλέους αφού ανέβασε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία που συνόδευε το κείμενο του, αναφέρθηκε και στους επιδημιολόγους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν έμεινε λάθος που δεν διέπραξαν, δεν έμεινε πρόκληση, ανοησία και βλακεία που δεν έκαναν».

Θυμίζουμε ότι η κα Πανά μιλώντας για τα γιορτινά τραπέζι, ανέφερε πως πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα, ακόμη και στα σπίτια. Είπε επίσης πως η χρήση μάσκας πρέπει να γίνεται και στα σπίτια αν χρειαστεί, ιδίως όταν ένα μέλος της οικογένειας έχει συμπτώματα.

Ο κ Θεμιστοκλέους έγραψε συγκεκιρμένα:

Δρ. ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΑΝΑ

«Μάσκες και στα σπίτια όταν χρειάζεται»

Μάλλον αυτό θα εννοεί αυτή η φωστήρα!

Υ.Γ

Δεν έμεινε λάθος που δεν διέπραξαν, δεν έμεινε πρόκληση, ανοησία και βλακεία που δεν έκαναν και δεν είπαν, τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν κι αποκτούν ιλιγγιώδεις διαστάσεις κι αντί να συνέλθουν και να αρχίσουν να διορθώνουν και να διορθώνονται, συνεχίζουν απτόητοι ...

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top