ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Διαμαρτυρία στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου από Τ/κ λόγω των νέων περιορισμών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Διαμαρτυρία στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου από Τ/κ λόγω των νέων περιορισμών

Τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα του κατοχικού καθεστώτος σε ισχύ από σήμερα ως τις 25/12, με απαγορεύσεις στις διακινήσεις.

Με βάση τις νέες οδηγίες, όσοι επισκέπτονται τις ελεύθερες περιοχές θα πρέπει να μένουν σε καραντίνα 10 ημερών με την επιστροφή τους στα κατεχόμενα. 

`Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και πορεύθηκαν μετά στα κτίρια της "πρωθυπουργίας" και του "υπουργείου υγείας" διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση. Οι Τ/κ ζητούν εξηγήσεις για τις νέες αποφάσεις και για το γεγονός ότι μαθητές εξαιρούνται από το μέτρο, αλλά όχι οι εργαζόμενοι.

Οι διαμαρτυρόμενοι απέκοψαν επίσης κύρια οδική αρτηρία στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE