Οι αποφάσεις της ΕΔΕΚ για προϋπολογισμό θα ληφθούν κατά τη συζήτησή του, λέει ο Πρόεδρος του κόμματος

Οι αποφάσεις της ΕΔΕΚ για προϋπολογισμό θα ληφθούν κατά τη συζήτησή του, λέει ο Πρόεδρος του κόμματος

Το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ το οποίο συνήλθε χθες βράδυ για να συζητήσει το θέμα του κρατικού προϋπολογισμού, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει του βουλευτές του κόμματος να χειριστούν το θέμα κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, το Πολιτικό Γραφείο αφού συζήτησε σε βάθος τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα του προϋπολογισμού και λόγω της αστάθειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το τι θα γίνει με τη συζήτηση και πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα, έχει εξουσιοδοτήσει τους βουλευτές του κόμματος να χειριστούν την υπόθεση κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι δεν έχει διαμορφωθεί κάποια τάση και ότι αυτό θα διαφανεί στο τέλος από τα δεδομένα που θα προκύψουν, αφού όπως είπε υπάρχει μια αστάθεια και δεν μπορούν να γνωρίζουν πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Η ΕΔΕΚ είπε, δεν θα ήθελε να λάβει αποφάσεις που ενδεχομένως αύριο μεθαύριο να μην ισχύουν και να ανατρέπονται. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει η όποια ενδεχομένως αναβολή τι καινούρια δεδομένα μπορεί να διαμορφώσει και τι αλλαγές μπορούν να γίνουν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE