Κούσουλος: «Κάναμε καλό αγώνα – Όταν μάθαμε για τα κρούσματα ήταν δύσκολο…»

Κούσουλος: «Κάναμε καλό αγώνα – Όταν μάθαμε για τα κρούσματα ήταν δύσκολο…»

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Κούσουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο για την 14η αγωνιστική.

Αναλυτικά: 

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ένα περίπου τι θα μας περίμενε. Κάναμε ένα καλό αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όσο για τον ιό, ήταν δύσκολο για εμάς. Ελπίζω όσο πιο γρήγορα να φύγει και να βρεθεί η λύση».

Για το κλίμα μετά τα θετικά κρούσματα: «Όταν μαθαίνεις ότι έχεις κρούσματα στην ομάδα είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις. Συνεχίσαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το VAR: «Σίγουρα ανυπομονείς και περιμένεις για το γκολ. Ήταν η τελευταία φάση εκεί στο παιχνίδι, ήταν απίστευτο. Ήταν πολύ δύσκολο και μπράβο».

The post Κούσουλος: «Κάναμε καλό αγώνα – Όταν μάθαμε για τα κρούσματα ήταν δύσκολο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον κόσμο. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ποντίφικας που σημάδεψε την εποχή του με το μήνυμα της ταπεινότητας, της αλληλεγγύης και του διαλόγου, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Δείτε όλες της εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE