18χρονη παρέσυρε πεζό στον παραλιακό Λεμεσού – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο 46χρονος

18χρονη παρέσυρε πεζό στον παραλιακό Λεμεσού – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο 46χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:15 το βράδυ της Παρασκευής στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, όταν 18χρονη οδηγός παρέσυρε με το όχημά της 46χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 46χρονος, υπήκοος Ισραήλ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους ιατρούς, φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι, κάταγμα στον αριστερό μηρό και αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στην 18χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE