18χρονη παρέσυρε πεζό στον παραλιακό Λεμεσού – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο 46χρονος

18χρονη παρέσυρε πεζό στον παραλιακό Λεμεσού – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο 46χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:15 το βράδυ της Παρασκευής στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, όταν 18χρονη οδηγός παρέσυρε με το όχημά της 46χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 46χρονος, υπήκοος Ισραήλ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους ιατρούς, φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι, κάταγμα στον αριστερό μηρό και αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στην 18χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE