18χρονη παρέσυρε πεζό στον παραλιακό Λεμεσού – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο 46χρονος

18χρονη παρέσυρε πεζό στον παραλιακό Λεμεσού – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο 46χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:15 το βράδυ της Παρασκευής στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, όταν 18χρονη οδηγός παρέσυρε με το όχημά της 46χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 46χρονος, υπήκοος Ισραήλ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους ιατρούς, φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι, κάταγμα στον αριστερό μηρό και αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στην 18χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE