Θέλει να… διώξει πέντε παίκτες!

Θέλει να… διώξει πέντε παίκτες!

Η Τσέλσι «καίγεται» να παραχωρήσει τον Κέπα για να ισορροπήσει τα οικονομικά της, ενώ στη λίστα του Λάμπαρντ για αποχώρηση βρίσκονται τέσσερις ακόμα παίκτες.

Tσέλσι δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια το καλοκαίρι, ώστε ο Φρανκ Λάμπαρντ να χτίσει την ομάδα που θα κάνει τη διαφορά. Οι Μπλε προκρίθηκαν εύκολα στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ είναι κοντά στην κορυφή του Premier League. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι καλούνται να μειώσουν το μπάτζετ κι όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, τον Γενάρη αναμένεται να φύγουν πέντε παίκτες.

Ο Κέπα, ο οποίος έχασε την θέση του από τον Εντουάρ Μεντί είναι στην κορυφή της λίστας των υπό παραχώρηση παικτών. Ο Ισπανός γκολκίπερ εισπράττει περισσότερα από 200.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Αλλωστε, η Τσέλσι δε θέλει να… σκέφτεται πως θα συνεχίσει να έχει έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της στον πάγκο.

Προς την έξοδο βρίσκονται ο 30χρονος μπακ, Μάρκος Αλόνσο, ο στόπερ Αντρέας Κρίστενσεν, αλλά και οι Ντάνι Ντρινκγουότερ και Μπάμπα Ραχμάν.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Θέλει να… διώξει πέντε παίκτες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.