Σοκ με Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ – Διέλυσε το γόνατό του!

Σοκ με Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ – Διέλυσε το γόνατό του!

 

Ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς στην προσπάθειά του να προστατέψει την εστία του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Μούσα Ουαγκέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο τραυματισμός του Ουαγκέ είναι πολύ σοβαρός και η ζημιά που έχει υποστεί στο γόνατο θα τον κρατήσει για μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, με τη σεζόν να ολοκληρώνεται πρόωρα για τον 22χρονο…

Μια πράξης αυτοθυσίας που έμελλε να του κοστίσει πολύ σοβαρά, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή!

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα για τις λεπτομέρειες της αποκατάστασης του τραυματισμού.

Πηγή: Sdna.gr

The post Σοκ με Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ – Διέλυσε το γόνατό του! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.