Χαραλάμπους: «Έχουμε να διανύσουμε…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Χαραλάμπους: «Έχουμε να διανύσουμε…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Ηλίας Χαραλάμπους, μετά το εκτός έδρας 0-0 με την ΕΝΠαραλιμνίου είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη: 

«Ξέραμε τη σημασία του παιχνιδιού. Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Μας βγήκε πολύ καλά το παιχνίδι όπως το σχεδιάσαμε, είχαμε την κυριαρχία και στα δυο ημίχρονα. Δυστυχώς μετά από τόσες πολλές ευκαιρίες δεν βάλαμε ένα γκολ. Κρατώ την παρουσία των παικτών που ήταν εξαιρετική παρόλο που δεν κερδίσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Ταπεινά και προσγειωμένα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι κάθε βδομάδα. Κερδίσαμε μερικούς ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ χαρούμενος, δεν θέλω να πω ονόματα».

Θεωρείτε ότι το υλικό του Εθνικού είναι ικανό για την παραμονή; Και τι θα επιδιώξετε τον Γενάρη; «Για να είμαι εδώ σημαίνει έχω μελετήσει το υλικό και πιστεύω πάρα πολύ στο υλικό της ομάδας, έχουμε πολύ καλούς ξένους και Κύπριους. Φάνηκε και σήμερα παρόλο που δεν κερδίσαμε. Για τα μεταγραφικά θα δούμε, δεν είναι της ώρας. Πρέπει να βρούμε χρόνο να τα συζητήσουμε».

 

The post Χαραλάμπους: «Έχουμε να διανύσουμε…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE