ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Πληροφορίες για τις συλλήψεις και αυστηρές προειδοποιήσεις Αστυνομίας - «Δεν θα δεχτούμε από οποιονδήποτε...»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Πληροφορίες για τις συλλήψεις και αυστηρές προειδοποιήσεις Αστυνομίας - «Δεν θα δεχτούμε από οποιονδήποτε...»

Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση μετά τα χθεσινά επεισόδια έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ στη Λευκωσία.

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ.

Παράλληλα τόνισε ότι η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες γι’ αντιμετώπιση της διαμαρτυρίας από πλευράς πολιτών.

Να υπενθυμίσουμε σ’ αυτό το σημείο ότι οι διαμαρτυρίες απαγορεύονται δια νόμου, μετά και το σχετικό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

«Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν περίπου 80 πρόσωπα τα οποία πορεύθηκαν με τα οχήματά τους τα εν λόγω άτομα προς το Συνεδριακό, όπου συνεδρίαζε η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, και το οποίο δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν εξαιτίας των αποκοπών. Ακολούθως μετέβηκαν έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ. Εκεί κατέβηκαν από τα οχήματά τους, φώναζαν, έσπρωχναν και έριχναν πέτρες σε μέλη της δύναμης, σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τριών προσώπων ηλικίας 28,27 και 20 ετών. Δεν θα δεχτούμε από οποιονδήποτε πρόσωπο να παραβιάσει τα διατάγματα και να θέτει σε κίνδυνο την υγεία οποιουδήποτε», είπε ο Χρίστος Ανδρέου.

Καταληκτικά, τόνισε ότι αξιολογείται το υλικό που έχει στα χέρια της μέσω βίντεο η Αστυνομία, ούτως ώστε να προχωρήσει σε περεταίρω συλλήψεις.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε και ένα μέλος της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top